fbpx

Segítsünk együtt!

by | Dec 2, 2022 | Hírek, Nyitólap slider | 0 comments

Az Ökumenikus Segélyszervezet egy közösség, mely az összefogás erejével nyújt hatékony segítséget a nélkülözőknek és bajbajutottaknak. Kiemelt célkitűzésük, hogy esélyt kínáljanak a felzárkózásra a szegénységből kiutat kereső családok számára. Az 1991-ben alapított Ökumenikus Segélyszervezet Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezete. Az alapító egyházak összefogása ma már szakemberek, önkéntesek, adományozók és felelős vállalati partnerek egyre bővülő közösségeként segíti a nélkülözőket és bajbajutottakat.

Az Udvari Kamaraszínház is segíteni szeretne, ezért csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet nemes munkájához: decemberi előadásaink során nézőink is adakozhatnak a színházban kihelyezett gyűjtőgömbökben.

December 19-én hétfőn délután 4 és 6 óra között pedig találkozhatnak velünk a Szent István Bazilika előtti karácsonyi vásárban az Ökumenikus Segélyszervezet sátrában, ahol művészeink és a színház közössége így próbálja felhívni a figyelmet az adományozás fontosságára.

Legfrissebb híreink