Lázár Ervin Program

Szerző: | márc 15, 2020 | Hírek

Elindult a Lázár Ervin-program, amelynek segítségével az 1–8. osztályos diákok évente egyszer ingyen jutnak el színházi, tánc- vagy cirkuszi előadásra. 
„Az alapgondolat az volt, hogy minden honfitársunknak, óvodás kortól élete végéig, legyen lehetősége meríteni a sok évszázados felhalmozott kulturális kincsből, amely az európai, a keresztény, a magyar értékekből származik” – mutatott rá Kásler Miklós miniszter úr.
Az Udvari Kamaraszínház is csatlakozott a programhoz történelmi, nemzettudatot erősítő előadásaival. A programban való részvétellel kapcsolatban érdeklődni lehet a  06 20 240 1087-es telefonszámon.

Legfrissebb híreink

A katonai Mária Terézia-rend kitüntetés

A katonai Mária Terézia-rend kitüntetés

A katonai Mária Terézia-rend kitüntetést Mária Terézia alapította 1757. június 18-án, a hétéves háború egyik jelentős ütközetében, a kolíni csatában aratott osztrák győzelem alkalmából. A maga korában a világ legrangosabb katonai kitüntetésének számított. A 17 évvel...

Tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy a veszélyhelyzet miatt bevezetett intézkedések eredményeként
2020. november 10. és 2021. február 1. között nem tartjuk meg tervezett előadásainkat.

Kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat és Facebook-oldalunkat, ahol folyamatos tájékoztatást nyújtunk az előadásokkal kapcsolatos információkról, és az online megtekintési lehetőségekről.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy azonnali tájékoztatást kapjon az előadásainkról!

Sikeresen feliratkozott a hírlevelünkre!