fbpx

A Reálpolitikus és a Tisztaság belső vitája: A király és a szűz

by | Nov 26, 2021 | Hírek, Nyitólap slider | 0 comments

Az államférfi döntése meghatározza az ország és a nemzet sorsát, különösen olyan sorspróbáló időkben, mint például a tatárjárás. Ilyenkor a döntéshozóknak önnön sorsukon túllátva, akár a belső meghasonlás határáig jutva kellett ütköztetni belső erkölcsi meggyőződésüket a reálpolitikai lehetőségekkel. Így vagy úgy, de dönteni kell, még akkor is, ha a következmények kiszámíthatatlanok.

A Katolikus tv kamerája előtt Jantyik Csaba elmeséli nekünk, milyen személyes indíttatás miatt fordult Pozsgai Zsolt drámájához, miképp tud azonosulni Pozsgai Zsolt IV. Bélájával, és milyen kihívásokat jelent számára rendezőként a király lelkiismereti vívódásai által okozott belső feszültség színpadon való megjelenítése egy kétszereplős előadásban.

Tekintsék meg a teljes interjút: https://bit.ly/katolikus-tv-a-kiraly-es-a-szuz

Legfrissebb híreink

História szabadbérlet a 2023/24-es évadban

História szabadbérlet a 2023/24-es évadban

Az Udvari Kamaraszínház História szabadbérletet indít a 2023-2024-es évadban, amely 3 előadás megtekintésére jogosít 2024. január 1. és 2024. június 15. között. A bérlet megvásárlása esetén a www.mkuk.hu oldalon kiválaszthatja a megtekinteni kívánt előadást és annak...

read more