Sajtótájékoztató az együttműködésről a Duna Palotában

2016-01-18

A 2002-ben alakult, délvidéki gyökerű utazószínház állandó fővárosi játszóhelye 2016-tól hivatalosan is a Duna Palota lesz. Az Udvari Kamaraszínház az utóbbi években is rendszeresen játszott a Duna Palotában, azonban az együttműködést még szorosabbra fűzi a két intézmény.

A Duna Palota két saját művészeti együttese - a Duna Művészegyüttes és a Duna Szimfonikus Zenekar - mellett az Udvari Kamaraszínház ezzel a harmadik lesz, amelynek előadásai a belvárosi intézmény műsorának állandó részét képezik. Az Udvari Kamaraszínház szervezetileg továbbra is önálló egységet képez, a másik két együttessel ellentétben nem a Duna Palota fenntartásában működik. Az együttműködés célja, hogy a fővárosi színházi élet állandó részese legyen a jelenünket eredményező múltunk színháza és a fővárosi közönség rendszeresen találkozzon a színház által képviselt értékekkel.

A társulat havonta 2-3 előadást játszik a Duna Palota színháztermében és havi 1-2 alkalommal láthatóak szakrális kamaraszínházi előadásai a Széchenyi teremben.  A budapesti állandó fellépések mellett természetesen folytatjuk eredeti küldetésünket, hogy előadásainkat mindenhová eljuttassuk, ahol magyarok élnek, bemutassuk a magyar történelem sorsfordító eseményeit és ezen keresztül erősítsük a közbátorságot.
 

 
 
 

 

KÖVESSEN MINKET!

Kövesse az Udvari Kamaraszínházat a közösségi oldalakon!

KAPCSOLAT

Jegyrendelés, jegyinformáció: jegy@mkuk.hu

Titkárság: info@mkuk.hu

© 2015 Udvari Kamaraszínház. Minden jog fenntartva! Adatvédelmi nyilatkozat. Designed and created by Adamic